Gå til indhold

Kontakt en erhvervskundechef

Ønsker du et lån, står vi til rådighed 24/7. Så snart dine behov er afklaret, står vi klar med en løsning inden for 48 timer. Din lokale erhvervskundechef besøger dig i din virksomhed og møder dig i din hverdag, så du ikke skal spilde din tid på unødvendig transport. Book et møde nu.

Med os får du lettere adgang til mere kapital

Vi hjælper virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem finansiering af vækstplaner. Vores finansieringsløsninger er skræddersyet til din virksomheds behov og består typisk af erhvervslån mellem DKK 500.000 og DKK 25.000.000.

Vi forstår, at tid er en knap ressource, og derfor gør vi alt, for at være hurtige og effektive i en låneproces. Vi kan handle hurtigt og have en løsning klar til dig inden for 48 timer.

Finansiering fra kompasbank bruges ofte til:

  • Bedre kapitalstruktur
  • Investering i nye lokaler
  • Robotter og automatisering
  • Lagerfinansiering
  • Debitorer
  • Opkøb og ejerskifte
  • Grøn omstilling

Kundehistorier fra Danmarks sejeste SMV'er

Lad dig inspirere af nogle af Danmark sejeste små og mellemstore virksomheder og bliv klogere på, hvordan de er i gang med at indfri deres fulde potentiale med hjælp fra kompasbank. Vi besøger løbende vores kunder og deler deres fantastiske fortællinger her.

Vestjysk Rustfri Montage

Vestjysk Rustfri Montage

Mød Brian og hør hans historie om at være på forkant med kundernes behov, fremsynethed og ambitioner. Danmark er fyldt med SMV'er a la Vestjysk Rustfri Montage, og vi har hjulpet med investeringen i virksomhedens spritnye produktionshal.

FB Trading

FB Trading

FB Trading blev grundlagt med en mission om at tilbyde kvalitetsprodukter til børn. Find ud af hvordan modet til at satse stort, en passion for sikre børneprodukter og et solidt samarbejde med kompasbank, har gjort det muligt for FB Trading at sælge deres produkter i over 95 lande.

Ejlskov

Ejlskov

Hør historien om Palle Ejlskov, der har udviklet en unik teknologi til bæredygtig oprensning af jord- og grundvandsforureninger. Ejlskov har brugt finansiering fra kompasbank til at kapitalisere på det enorme vækstpotentiale, som virksomheden kigger ind i.

kompasbank a/s 

Adresse
Frydenlundsvej 30
2950 Vedbæk, Danmark

CVR-nr
38803611

Telefon
+45 38 42 33 00

Email
kontakt-os@kompasbank.dk

Vilkår og lovkrav

Finanstilsynet

Jura

Klagevejledning

Copyright © kompasbank 2024. Alle rettigheder forbeholdes kompasbank a/s
kompasbank a/s er under tilsyn af Finanstilsynet